FIRST100 och FIRST10 Begränsad Utgåva

Postat den 23 Juli 2021 av Mathmos

Vi har under en tid numrerat de FIRST100 produkterna med ett unikt nummer. På lanseringsdagen kan så de FIRST100 Mathmos-entusiasterna köpa en av dessa samlarexemplar. Vi gör detta för att vi vet att vi har samlare och entusiaster som älskar att samla på våra produkter. Vi tar inte mer betalt för dem, trots att de kostar en hel del mer att tillverka – det är vår present till våra mest hängivna kunder.

Vi försöker vara så rättvisa som möjligt och placerar hälften av dem på vårt tyska lager för distribution till EU och hälften i Storbritannien. Vi behåller ett litet antal att ha till våra arkiv och till kundtävlingar. Det är dock alltid några som blir besvikna, eftersom det helt enkelt inte finns tillräckligt många.

När vi lanserade vår Astro Vinyl nyligen såldes de FIRST100 slut omedelbart, och vår tyska webbsida kraschade. Många blev besvikna och en del av dem uttryckte sin frustration i våra sociala kanaler, vilket gjorde att vi på Mathmos tog oss en funderare över detta. Vi tyckte att det var tråkigt att en produkt som var så populär att den sålde långt bättre än vi hade räknat med skulle ge upphov till negativa kommentarer.

I höst har vi flera nya produkter att lansera, och vi tänker fortsätta med vårt FIRST100-koncept, där först till kvarn gäller, och nu granska detta lite närmare. VI har flera nya metalfinishar till våra befintliga modeller. Dessa nya finishar kanske blir kvar i sortimentet, eller inte. Vi lanserar också en, eller möjligen två, nya modeller. Har du inte en väldigt tjock plånbok kan du omöjligt köpa dem alla.

Vi har nu beslutat att nya metallfärger till befintliga modeller ska behandlas lite annorlunda än helt nya lavalampsmodeller från Mathmos. Helt nya modeller får en inetsning, ett tryck eller ett märke på själva produkten. Vi kommer i förväg att meddela via sociala medier och via e-post när de lanseras och påminna via e-post när de finns att köpa. Nya metallfärger till befintliga klassiska Mathmos-modeller kommer att få en FIRST100-etikett på förpackningen och ett numrerat holografiskt certifikat. Vi kommer inte att meddela lanseringen av dessa i förväg via e-post, bara på Facebook, Twitter och Instagram – och skickar ett e-postmeddelande när de finns att köpa.

Vi kommer att meddela på webbsidorna när de FIRST100 är slutsålda, men det kan komma att vara en viss försening mellan att de säljs slut och uppdateringen av webbsidan, så tänk på att de förmodligen kommer att ta slut snabbt. Vi har också vidtagit åtgärder för att minska risken för att våra webbsidor kraschar under framtida produktlanseringar.

Vi ber om ert tålamod på lanseringsdagen, eftersom det kan ta lite tid att hantera och dubbelkolla de FIRST100-beställningarna. Om du vill veta om du lyckats knipa en av de FIRST100-produkterna, skicka ett mail med ditt ordernummer, så svarar vi så snart hanteringsprocessen är klar. Att ringa upprepade gånger saktar ner processen.

Sist men inte minst uppmanar vi dig att helt enkelt köpa de produkter du älskar. Får du tag på en av de FIRST100, så toppen, men bli inte besviken om du inte får det, du kommer ändå att vara en av de första med en ny typ av den klassiska lavalampan från Mathmos.