Mathmos lavalampa gemenskapen

Mathmos fabrik för lavalampor

Besök oss för att se Mathmos fullständiga sortiment av lavalampor, prata med våra produktexperter och dela med dig av dina historier med oss. Produkter går naturligtvis både att köpa på plats och att få levererade inom Storbritannien utan extra kostnad.

Vi behåller alltid några exemplar av våra begränsade utgåvor, specialfyllningar och första utgåvor för de som besöker fabriken. Vi erbjuder också en tillbehörsrabatt på 30 % utan krav på minimibelopp om du behöver reservdelar för att lavan ska fortsätta flöda.

Samla på Mathmos lavalampor

Vi på Mathmos är stolta över att ha en samlargemenskap, både för våra vintagelampor och för våra nya lavalampsmodeller.

För våra vintagelampor och äldre modeller tillhandahåller vi reservdelar till de flesta av våra klassiska lampor för att de ska bubbla vidare in i framtiden. Utnyttja rabatten på 30 % på tillbehör när du köper dessa. Köp reservdelar här.

Nya lavalampor från Mathmos är bland annat särskilda begränsade utgåvor av våra klassiska lavalampor, se de senaste begränsade utgåvorna här. Vi erbjuder också regelbundet specialfyllningar med färgkombinationer som inte säljs längre – de kan fyllas på beställning i vår fabrik i Poole. Vi vill också belöna våra mest hängivna och tidiga köpare med särskilt etsade Första utgåvan-exemplar av nya produkter och produktvarianter som kommer från vår fabrik.

Mathmos begränsade utgåvor, specialfyllningar och första utgåvor finns bara tillgängliga under en kort tid, så se till att registrera dig på vår maillista och följ oss på våra sociala kanaler, se nedan.

Lavalampor för välmående

I en stor studie bland Mathmos kunder som gjordes nyligen sade 94 % att det gjorde dem mindre stressade att titta på sin lavalampa.

Våra lavalampor, och särskilt vår lavalampsprojektor Space Projector hjälper användare i dessa rum att slappna av och ger en lång rad fantastiska verktyg för att bidra till att bota en lång rad åkommor.