Mathmos lavalampa gemenskapen

Mathmos fabrik för lavalampor

Utställningslokalen i Mathmos lavalampsfabrik är nu öppen för besökare.

Vi har varit baserade i Poole, Dorset, Storbritannien sedan 1963. Vi har flyttat till större och mindre fabriker, men vi har aldrig varit långt ifrån vår första fabrik på Poole Quay.

Samla på Mathmos lavalampor

Till Mathmos stora glädje finns en stor och aktiv community som samlar både på våra vintage-modeller och på våra modernare lampor. Vi ser till att tillhandahålla reservdelar till de flesta av våra klassiska modeller och erbjuder en rad tjänster och produkter i begränsad utgåva till våra engagerade kunder. Se till att registrera dig för att få vårt nyhetsbrev, och följ oss på Instagram och Facebook för att få veta allt.

Lavalampor för välmående

I en stor undersökning bland Mathmos kunder sade 97% att det gjorde dem lugnare att titta på sin Mathmos-lampa. Den långsamma, evigt växlande rörelsen i vår unika formula är perfekt att fokusera på när man slappnar av.

Mathmos har levererat lampor till sensoriska rum och Snoezelen-rum i många år. Våra lampor hjälper användarna av dessa rum att slappna av och erbjuder en rad användbara verktyg för att behandla en rad åkommor.