Mathmos lavalampa kvalitet

Mathmos lava lamps made in britain
Tillverkad i Storbritannien sedan 1963. Våra 1960-talskonstruktioner, Astro och Astro Baby, är två av de få produkter som har tillverkats kontinuerligt i Storbritannien sedan de lanserades för nästan 60 år sedan. Det kostar mer men vi tycker att det är värt det.
Mathmos lava lamps hand spun in the UK
Högkvalitativ metall. Skickliga brittiska hantverkare snurrar metalldelarna till Astro och Astro Baby. Vi använder endast högkvalitativt aluminium, vilket gör att vi kan polera det för hand till högglans. Vår gjutna metall tillverkas i högkvalitativa pressgjutningsverktyg och pläteras sedan till en hög finish.
Mathmos lava lamps safety
Uppfyller säkerhetsstandarder. Vi har ett nära samarbete med olika provorgan för att garantera att alla Mathmos lavalampor uppfyller aktuella säkerhetsstandarder.
Mathmos Lava Lamps Packaging
Snygga förpackningar från Dorset, Storbritannien. En stor del av våra förpackningar är skapade och tillverkas för oss av en erfaren lokal firma av återvunnen kartong.
Mathmos Unique Lava Formula
Den unika lavalampsformeln. Varje Mathmos lavalampa fylls manuellt i Mathmos fabrik. Vätskeformeln i våra unika lavalampor ger klarare och starkare ljus och har den optimala lavaformationen. Uppfinnaren av lavalampan, Edward Craven Walker, fortsatte att arbeta på formeln till sin död år 2000.
Mathmos lava lamp 2 year shop direct guarantee
Två års handla direkt-garanti. Vi är säkra på kvaliteten på våra produkter och erbjuder en tvåårig garanti när du handlar direkt från våra webbsidor.
Feefo Trusted Service Award 2024
Gold Star kundtjänst. Mathmos är en Gold Star Trusted Merchant online, en garanti för produktkvalitet och kundtjänst enligt högsta möjliga standarder.
Mathmos Lava Lamp Bottles Clear Branded
Märkesglas. Våra lavalampors glasdelar tillverkas av en precisionsfabrik i Yorkshire. Flaskorna har en nästintill osynlig delningslinje, mycket klart glas och ett utsprång som gör att den sitter rätt fast på basen.
Mathmos Lava Lamp Spare Parts
Reservdelar. Våra lampor är inte engångsprodukter. Utbyteslampor och flaskor kan beställas för alla Mathmos lavalampor som tillverkats från 60-talet fram till dagens moderna lampor.

Mathmos lavalampor är de mest högkvalitativa lavalampor du kan köpa. De har tillverkats i Storbritannien sedan 1963. Ta reda på varför de kostar lite mer.

Ta reda på mer

Titta på vår film