Lavalampan Platinum från Mathmos

Postat den 18 Juni 2022 av Mathmos

Lavalampan Platinum från Mathmos
Det passade perfekt att lansera vår Platinum Astro Vinyl under året för Elizabeth II:s platinajubileum. Vår Astro Vinyl i svart sålde snabbt slut, så Platinum Vinyl Astro var ett uppenbart val för sortimentet. 
Lavalampan Platinum från Mathmos
De FÖRSTA100 produkterna var en begränsad utgåva, märkta med ett inetsat nummer. Nummer 70 vanns av en lycklig följare av våra Sociala medier.
Lavalampan Platinum från Mathmos
Astro Vinyl-sortimentet är perfekt för lavalampsälskare och vinylsamlare. Så tänd din Astro Vinyl från Mathmos och lägg på din favoritvinylskiva för den perfekta kombinationen av retronostalgi och avslappning. 
Lavalampan Platinum från Mathmos
Vår inspiration till den här serien klassiska Astro-lampor kommer från musikindustrins platinaskivor. Certifieringen platinaskiva introducerades inom musikbranschen år 1976 för att fira försäljningen av en miljon exemplar för album och två miljoner för singlar. Michael Jackson innehar rekordet med 34 x platina för albumet Thriller.
Lavalampan Platinum från Mathmos
Lavalampor ur Astro Vinyl-sortimentet är fantastiska födelsedagspresenter eftersom de kommer i en unik presentförpackning med galen vinyldesign, vilket innebär att de kan uppskattas från det att man får förpackningen, och de kan till och med visas upp i samlingar. Mathmos lavalampor står stolt i många inspelningsstudior, vid privata vinylsamlingar, på skrivbord, i gamingrum och på nattduksbord världen över.
Lavalampan Platinum från Mathmos
Astro Vinyl-sortimentet har en textilsladd i svartvitt sågtandsmönster, som ofta återfinns på musikutrustning. Mathmos lavalampor och musik har en lång gemensam historia, från Beatles, genom hela 90-talet och fram till idag. Mathmos lavalampor är populära i musikvideor, som scendekor och på efterfester, Astro och vår enorma lavalampa iO var till och med ute på turné med bandet Stereophonics. Legenden gör gällande att ingen inspelningsstudio bör vara utan en lavalampa, och detta togs på fullaste allvar av de brittiska rocklegenderna David Bowie och Ringo Starr. De ägde båda lavalampor, Starr i hemmet och Bowie i inspelningsstudion.