Lavalampor för Utomhusbruk

Postat den 20 Maj 2022 av Mathmos

Lavalampor för Utomhusbruk
Lavalampor har traditionellt sett inte förknippats med utomhusbruk…förrän nu. Mathmos såg denna lucka i marknaden och skapade det fantastiska värmeljusdrivna lavalampssortimentet för att övervinna begränsningarna. Mathmos värmeljusdrivna lavalampor är bärbara, av hög kvalitet och ett spännande samtalsämne vid ett bord över iskalla drinkar en ljummen sommarkväll.
Lavalampor för Utomhusbruk
Mathmos Pod+ är ett härligt inslag i en trevlig middag utomhus. Lavalampans stativ är ganska högt, vilket gör den till en slående dekoration på bordet. Varför inte använda den raketformade, värmeljusdrivna Fireflow för att lysa upp släktens trädgårdsfester?
Lavalampor för Utomhusbruk
När mörkret sänker sig skapar de fladdrande värmeljusen en lugn och rofylld stämning och hjälper er att slappna av. Använd gärna ett citronella-ljus i lavalampan för att undvika irriterande mygg. Den passar också fint på uteserveringar, sommarfester, restauranger och i strandhytter.
Lavalampor för Utomhusbruk
Mathmos värmeljusdrivna lavalampor finns på James Whitings utställning Planet Studio på Storbritanniens legendariska RHS Chelsea Flower Show. James fantastiska utställningar för avdelningen för inomhusväxter, Houseplants Studio, har givit honom guldmedaljen två år i rad. Han sammanställer fascinerande utställningar med inomhusväxter och retroklassiker i en nostalgisk uppvisning som tilltalar besökarna. Planet Studio heter James bidrag för 2022 och det är inspirerat av 1970-talets berömda Manhattan-nattklubb, Studio 54.
Lavalampor för Utomhusbruk
Studio 54 var en världskänd nattklubb på 54:e gatan på Manhattan i New York City. Under 1970-talet, då discofebern var som störst, var Studio 54 en samlingsplats för kändisar som Bowie, Mick Jagger, Elton John och Andy Warhol, som alla besökte klubbens dansgolv. 
Lavalampor för Utomhusbruk
Med en kombination av inomhusväxter, Mathmos lavalampor, discokulor och vinylskivor kan du skapa din egen Studio 54-inspirerade stämningen hemma.