Stora lavalampor på Londons Designuniversitet, Ravensbourne

Postat den 20 Januari 2022 av Mathmos

Mathmos Saturn Stora Lavalampor
Under nedstängningen fick Mathmos tillgång till ett kusligt tyst Ravensbourne University i London för att fotografera våra imponerande stora lavalampor. Ravensbourne University ligger i Londons nya designdistrikt på Greenwich-halvön, bredvid O2 Arena.
Mathmos Saturn Stora Lavalampor
Universitetsbyggnaden stod färdig år 2010 och designades av arkitekten Farshid Moussavi. Det är en fantastisk byggnad och var den perfekta platsen för att fånga hur storslagna våra enorma lavalampor faktiskt är.
Mathmos Saturn Stora Lavalampor
Vår största lavalampa, Mathmos Saturn, finns i lager via våra internationella hemsidor och är den största lavalampan som någonsin tillverkats i serieproduktion. Denna uppseendeväckande lampa är 1,5 meter hög och tillverkad i Storbritannien helt för hand för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Den är tillverkad av borosilikatglas för bästa lavaupplevelse. Ett fantastiskt blickfång som kan fästas i golvet för användning i offentliga utrymmen, hemmiljöer eller sensoriska rum.
Mathmos Saturn Stora Lavalampor
Vi erbjuder också lavalampan iO i silver eller matt svart för bord eller golv – iO-lampan är hela 78 cm hög och designen är inspirerad av 1960-talets tv-apparater. Denna stora lavalampa för vuxna har två betraktningsvinklar och kan fästas vid underlaget, vilket gör den perfekt både för offentliga och privata utrymmen, som i spelhörnan, mansgrottan eller som en spektakulär uppdatering av arbetsplatsen som en ny, stämningsfull skrivbordslampa.
Mathmos Saturn Stora Lavalampor
Här kommer några bakom-kulisserna-foton från vår fotosession på Institute of Creativity and Technology på Ravensbourne University.