Ursprungliga brittiska lavalampor sedan 1963

Kontinuerlig brittisk produktion sedan 1963

Våra 1960-talskonstruktioner, Astro och Astro Baby, är två av de mycket få produkter som har tillverkats kontinuerligt i Storbritannien sedan de lanserades för nästan 60 år sedan.

mathmos_lava_lamp_safety

Uppfyller säkerhetsstandarder

Vi har ett nära samarbete med olika provorgan för att garantera att alla Mathmos lavalampor uppfyller aktuella säkerhetsstandarder.

Den unika lavalampsformeln

Varje Mathmos lavalampa fylls manuellt i Mathmos fabrik. Vätskeformeln i våra unika lavalampor ger klarare och starkare ljus och har den optimala lavaformationen. Uppfinnaren av lavalampan, Edward Craven Walker, fortsatte att arbeta på formeln till sin död år 2000.

mathmos_lava_lamp_guarantee

Uppfyller säkerhetsstandarder

Vi har ett nära samarbete med olika provorgan för att garantera att alla Mathmos lavalampor uppfyller aktuella säkerhetsstandarder.

Högkvalitetsmetall

Metalldelarna i Astro och Baby är tillverkade av spunnen metall. Vissa delar är handgjorda av hantverkare i Dorset och andra är maskintillverkade på olika platser i Storbritannien. Vi använder bara högkvalitetsaluminium som sedan poleras till en hög glans.

Reservdelar

Våra lampor är inte engångsprodukter. Utbyteslampor och flaskor kan beställas för alla Mathmos lavalampor som tillverkats från 60-talet fram till dagens moderna lampor.

mathmos_lava_lamp_platinum_reviews

Gold Star kundtjänst

Mathmos är en Gold Star Trusted Merchant online, en garanti för produktkvalitet och kundtjänst enligt högsta möjliga standarder.

Märkesglas

Våra lavalampors glasdelar tillverkas av en precisionsfabrik i Yorkshire. Flaskorna har en nästintill osynlig delningslinje, mycket klart glas och ett utsprång som gör att den sitter rätt fast på basen.

Nästan 60 års erfarenhet

Ingen vet mer om tillverkning av lavalampor än Mathmos. Vi styr varje steg av tillverkningen och ser till att våra produkter har högsta möjliga kvalitet och säkerhet.

mathmos_lava_lamp_box_printing

Snygg förpackning tillverkad i Dorset

Våra presentförpackningar tillverkas av en specialiserad lokal firma. Förpackningens design garanterar att lamporna anländer i perfekt tillstånd och uppskattas vid första ögonkastet.