Orangea lavalampor

Postat den 1 Augusti 2023 av Mathmos

Credit: emilyspower.photo

Mathmos x Orange Amplifiers lavalampa

Mathmos har nyligen inlett ett samarbete med det ikoniska brittiska varumärket Orange Amplifiers. Båda varumärkena grundades i England under det psykedeliska 60-talet och är fortfarande verksamma; Orange Amplifiers har tillverkat gitarrförstärkare sedan 1968, och Mathmos, vår klassiska lavatubsserie, sedan 1963. Båda företagen har ett rikt brittiskt arv, högkvalitativt hantverk och en engagerad fanbas.

Credit: emilyspower.photo

Professionella musiker i alla genrer använder Orange-förstärkare, och bland andra Led Zeppelin, Fleetwood Mac och Iron Maiden använder Orange-produkter på scenen.

Mathmos levererade några av sina ikoniska lavalampor för att dekorera scenen vid ett Orange-event på Blackheart i London; en gigantisk iO lavalampa och en orange Telstar i klar och svart användes på scenen för att skapa en kuliss för banden.

Tävling i sociala medier

Mathmos samarbetade också med Orange Amplifiers för att erbjuda våra följare på sociala medier chansen att vinna en Mathmos orange Telstar-raketlavalampa och ett par Orange Crest II trådlösa hörlurar till två lyckliga vinnare. Två vinnare och två andraplacerade i Storbritannien och Europa hade turen att säkra sina priser. Se till att du följer oss på våra sociala kanaler för att delta i framtida utlottningar.

Veckans design

London Design Museum har utsett den ikoniska lavalampan Mathmos Astro till sin #DesignOfTheWeek, och vi är mycket hedrade över att få vara med. Mathmos Astro har tillverkats kontinuerligt sedan 1963 och är än idag en kulturell ikon.

Orange lavastrålkastare från Mathmos

Orange är ett populärt färgval eftersom det är en mycket glad och värmande färg. Här är några av Mathmos lavalampor som ser fantastiska ut i orange.
Färgpsykologi spelar en viktig roll för våra känslomässiga reaktioner på olika nyanser. Orange förknippas med värme, energi och kreativitet och framkallar positivitet och komfort. Orange lavalampor kan därför höja stämningen, stimulera sinnena och skapa en känsla av hemtrevnad.

Särskild gul/orange fyllning

Mathmos erbjuder ibland speciella lavalampsfyllningar i färger utanför sortimentet för våra lojala kunder. I augusti producerade vi gul/orange lavalampor för Telstar, AstroBaby och Evo lavalampor. Vi uppmuntrar dig att gå med i vår e-postlista för att dra nytta av framtida specialfyllningar.

Apelsinens psykologi

Färgpsykologi spelar en viktig roll för våra känslomässiga reaktioner på olika färger. Orange, en färg som ofta förknippas med värme, energi och kreativitet, framkallar unika känslor av positivitet och komfort. Färgen kan förbättra humöret, stimulera sinnena och skapa en känsla av intimitet. I kombination med den hypnotiska rörelsen hos en Mathmos-lavalampa bidrar orange till avslappning i alla utrymmen.