Anpassad lavalampa

Postat den 6 Juni 2023 av Mathmos

WOW! Husutställning 2023

Mathmos var mycket glada över att deras gigantiska lavalampa Saturnus valdes ut för att ingå i det unika Principal Bathroom som skapats av Barlow & Barlow på WOW!House 2023 på Chelsea Harbour Design Centre i London.

Barlow & Barlow är en designduo bestående av bror och syster som arbetar tillsammans med Joshua Sear, en skicklig arkitekt och Lucys make.

Barlow & Barlows roliga och glamorösa signaturstil visades upp i Principal Bathroom med ett konceptuellt rymdskeppstema från 1975, där lavalampan sken som galaxen utanför. Den statyliknande jättelampan Saturn tillförde retroglamour till detta rymdskepps badrum och tillsammans med Drummonds badrum skapades ett fantastiskt rum med retrofuturistiskt tema.

Installationer med jättelika lavalampor

Mathmos Saturn är den största lavalampan som finns tillgänglig från en produktionslinje; Saturn är stolt 5 fot hög och är en showstopper. Mathmos fyllde en skräddarsydd lavalampflaska för WOW!House-utställningen i en klar vätska och svart lavablandning som valts ut av designerna för att komplettera konceptbadrummet perfekt.

Saturn tillverkas helt i Storbritannien av högkvalitativt ultraklart borosilikatglas för att du ska kunna se den unika lavalampans formel i sin klaraste form med det största betraktningsutrymmet.

Saturnus tre ben har valfria fästpunkter för golv eftersom den är noggrant utformad för att användas i offentliga utrymmen. Den djupa basen har ett silikonfoder som ser till att flaskan hålls säkert på plats och kabeln kan enkelt fästas i hålen i ett ben om det behövs för ytterligare säkerhet.

Om du funderar på att köpa en lavalampa till ett evenemang eller till ditt hem, är Mathmos Saturn jättelavalampa ett fantastiskt alternativ som den är, eller så kan du bygga runt basen och locket för att anpassa och skräddarsy den så att den passar miljön.

Lavalampor från Saturnus som fylls på beställning. Välj mellan 10 färgkombinationer och den kommer till din dörr inom två veckor efter din beställning via två lådor genom det vanliga kurirsystemet.