Lavalampor hjälper dig att slappna av och minska stressen

Postat den 20 December 2021 av Mathmos

Mathmos lavalampor med stearinljus är något av det bästa som finns för att skänka stresslindring och lugn. I en studie med 5 000 personer svarade 93 procent att deras Mathmoslampa hjälpte dem att lindra stress. Ge dig själv eller dina vänner en gåva som skänker lugn och ro, med våra stearinljusdrivna lampor, Fireflow, Pod och Pod+, som nyligen introducerats i koppar.

Se hela sortimentet av stearinljusdrivna lampor

I en värld av omedelbar tillfredsställelse, hektiska scheman och deadlines letar människor efter sätt att lindra stress och återställa balansen i livet.

En kraft som motverkar kaos i livet – för människor som vill återställa sin inre frid. Konsten att leva långsamt uppmuntrar till att leva livet långsammare och enklare för att undvika stress, gå vidare med ett syfte och hitta en verklig mening med livet.

Långsamma morgnar är ett fantastiskt sätt att introducera denna vana i livet. Vakna tidigt, häll upp en kopp kaffe i din favoritmugg, sätt dig på en trivsam plats och tänd din stearinljusdrivna Mathmoslampa. Under de 20 minuter som lampan värms upp kan du njuta av ensamheten och lugnet omkring dig. När lavan börjar flöda kan du upprepa en positiv affirmation för dig själv varje gång lavan går uppåt eller helt enkelt bara fokusera på lavans långsamma rörelser. När du är redo kan du så blåsa ut ljuset och fortsätta din dag med lugn i sinnet, och kom ihåg att ta det lugnt – det är inte bråttom!

Köp Pod/Pod+

Allas mindfulnessessioner ser olika ut, så det är viktigt att kunna ta med sig lavalampan. Vi ville inte att sladdar skulle vara en begränsning, och därför är Pod-lampan perfekt att använda i badrummet. Tappa upp ett skumbad, tänd din Mathmos Pod-lampa och dämpa belysningen i rummet. Låt stearinljusets fladdrande sken och lavans lugnande rörelser bli en perfekt lugnande miljö för att hjälpa dig varva ner och stressa ner efter en lång dag. När din Pod har svalnat kan den flyttas till ett annat rum och skänka stämning i ett yoga- eller meditationsrum.

Är det snarare mat som är din stora passion? Att laga ett gott mål mat eller att beställa hem något utsökt är också egenkärlek. Använd din stearinljusdrivna Mathmos Pod när du dukar upp till middag och skapa en avslappnande stämning med stearinljusets varma sken och lavans flödande. Lampan är en fantastisk källa till samtal för dina gäster och används i restauranger och på middagsbord över hela världen.

De kan med fördel användas i grupp och vi ger rabatt om du köper mer än en åt gången. Dessutom kan du följa oss i sociala medier, där vi ofta ger bort fantastiska gåvor när vi släpper nya färgkombinationer.

Se hela sortimentet med stearinljusdrivna lampor