Mathmos fullstora stearinljusdrivna lavalampa: Evo.

Postat den 8 Oktober 2022 av Mathmos

Vi presenterar Evo, den hetaste nya produkten som nu sällar sig till Mathmos övriga lavalampor. Evo är vår första fullstora stearinljusdrivna lavalampa.

Evo kan inte bli enklare att använda: Packa bara upp och sätt ihop de fyra delarna och tänd värmeljuset så kommer lavan att flöda inom 30 minuter. Vi skickar med tre värmeljus i varje förpackning så att du ska komma igång direkt.

Titta på vår video om Evo

Design

Lavalampan Evo är tillverkad i formgjuten metall, som är förkromad till högglans, med en Mathmos-logotyp i relief på metallbehållaren, Mathmos kvalitetsstämpel. Den transparenta glasbasen är gjuten och bryter värmeljusets fladdrande, vilket ger ett varmt ljus.

Mathmos är stolta över att kunna producera de mest högkvalitativa lavalamporna på marknaden, och det kan vi göra genom att använda material av hög kvalitet för att tillverka våra retroinspirerade lavalampor. Den här stearinljusdrivna lavalampans bärbarhet och unika design gör den till en perfekt present till nära och kära. Evo passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet, badrummet, och till och med i trädgården under stilla kvällar.

Video för montering av Evo

Tillverkning

Alla Mathmos lavalampsflaskor är handfyllda med Mathmos unika lavaformula i vår fabrik i Storbritannien. Lavaflaskorna kan bytas mot andra färgkombinationer från vårt sortiment av ersättningsflaskor, så att din Evo kan flöda i många år framöver. Evo passar bra med flaskor för Telstar och Astro Baby som köpts från oss under de senaste två åren. Observera att Evo inte passar till Neo-flaskor, eftersom den splitterfria ytan inte bör användas vid öppen låga. Som alltid finns ersättningsflaskor att köpa i vår tillbehörsavdelning och du får 30 procents rabatt på tillbehör på flaskor om du köper för 65 £ eller mer.

FÖRSTA100 Numrerad samlarupplaga

Vi numrerar de FÖRSTA100 lampor som tillverkas med ett unikt nummer inetsat på basen och en etikett på förpackningen. Skynda dig för att bli ägare till ett av de tidiga exemplaren och säkra ett av dessa eftersökta samlarexemplar (Nu UTSÅLDA).

Evo levereras i en vacker Mathmos-förpackning tillverkad av återvunnen kartong, perfekt som present eller att visa upp som en del i samlingen. Köp en Evo-lampa från Mathmos hemsida, så får du en tvåårig garanti på din lampa. Tillgänglig för köp på alla hemsidor, nu i fyra vackra färgkombinationer.