Ny stor raketformad lavalampa

Postat den 8 September 2022 av Mathmos

Det är med glädje vi introducerar Rokit i Mathmos sortiment – en fantastisk stor, raketformad lavalampa. Detta nya tillskott är 65 cm hög och finns tillgänglig i fem färgkombinationer.

Denna stora raketformade lampa har en lekfull design inspirerad av bilder av raketer i serier, från då och nu. Med obestridliga sci-fi-teman har de älskade raketformade lavalamporna från Mathmos blivit ikoniska favoriter hos fansen under åren, och är fortfarande idag bland de bäst säljande modellerna. Mathmos Rokit täpper till en lucka för de som vill ha en stor lavalampa, men fortfarande är ute efter den klassiska raketformen.

Tillverkad i Storbritannien

Rokit är tillverkad helt för hand i Storbritannien för en högkvalitativ finish. Basen och toppen är handspunna i aluminium av högsta kvalitet och polerade av kunniga brittiska hantverkare. Precis som med alla Mathmos lavalampsflaskor är de handfyllda med Mathmos unika lavaformula i vår fabrik i Storbritannien. De stora lavaflaskorna kan bytas mot andra färgkombinationer från vårt sortiment av ersättningsflaskor, så att din Rokit kan flöda i många år framöver.

FÖRSTA100 Numrerad samlarupplaga

Vi numrerar de FÖRSTA100 lampor som tillverkas med ett unikt nummer inetsat på basen och en etikett på förpackningen. Skynda dig för att bli ägare till ett av de tidiga exemplaren och säkra ett av dessa eftersökta samlarexemplar (Nu UTSÅLDA).

Rokit levereras i Mathmos specialutformade förpackning tillverkad i återvunnen kartong, så de är en perfekt present till en vän eller dig själv – ett fantastiskt blickfång i rummet. Köp en Mathmos Rokit-lampa från Mathmos hemsida så får du en tvåårig garanti på köpet.